Record op record Nederlandse huizenprijzen

6 sep, 2018

De huizenprijzen in Nederland stapelen record op record. In juli zijn de huizenprijzen gemiddeld met 9 procent gestegen vergeleken met een jaar daarvoor, volgens het CBS. Dit betekent dat je steeds minder vierkante meters krijgt voor het zelfde geld. De gemiddelde prijzen per vierkante meter zijn momenteel het hoogst in Bosch en Duin, Blaricum, Amsterdam en Wassenaar. Gemiddeld zijn de prijzen in deze plaatsen met 19 tot 25 procent gestegen ten opzichte van juni 2013, toen de woningcrisis zijn dieptepunt had.
De Amsterdamse huizenkoper levert het meeste in: voor 1 miljoen euro kon je in 2013 nog gemiddeld 295 vierkante meter kopen, nu is dit 114 meter minder. In andere dure steden biedt een pand van een miljoen euro ook zo’n 30 tot 50 vierkante meter minder ruimte.
27 augustus 2018
Bron: Business Insider

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?