Appartementen verkoop meest gedaald van alle woningtypen

19 sep, 2018

Het aantal verkochte appartementen is flink gedaald, zeker ten opzichte van het afgelopen jaar. Toen lag de verkoop van appartementen bijna 19 procent lager. Hiermee is de verkoop van appartementen van alle woningtypes het sterkste gedaald.
De verkoop van hoekwoningen zijn met 15 procent gedaald en vrijstaande woningen met 14 procent. Het aantal verkochte Twee-onder-een-kap woningen is afgenomen met 10,4 procent en de tussenwoningen met 13,7 procent qua verkoop, blijkt uit cijfers van het Kadaster.
De voornaamste reden van de verkoopdaling, komt deels doordat appartementen vooral in grote steden te vinden zijn. Daar gaat de verkoop namelijk het meest onderuit.
De woningverkoop ligt sinds 2018 iedere maand onder het niveau van 2017. In juni gingen 18.426 woningen over de toonbank, 15 procent minder dan een jaar eerder. De daling wordt steeds groter, signaleert het Kadaster.
Bron: Nu.nl
17-07-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?