Eigenaren van zonnepanelen verdienen flink met deze zonnige zomer

19 sep, 2018

Een flink zonnige julimaand heeft voor eigenaren van zonnepanelen enkele tientallen euro’s meer opgeleverd dan normaal. Waarschijnlijk wordt hier gesproken over een record, in de laatste vijf jaar is de opbrengst in één maand namelijk nooit zo hoog geweest, blijkt uit cijfers van energiebedrijf Essent.
In juli van dit jaar leverde een gemiddelde set zonnepanelen ongeveer 90 euro op, dat is 20 euro meer dan in een gemiddelde julimaand tussen 1981 en 2010. Maar niet alleen in juli hebben de zonnepanelen veel opgeleverd, ook in de maanden februari, mei en juni was het erg zonnig. Zonnepaneeleigenaren verdienen geld met hun panelen door zonnestroom terug te leveren aan het net op zonnige momenten, maar ook door te besparen op hun eigen verbruik.
Bron: NU.nl
01-08-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?