Herstel van de woningmarkt na de crisis

25 sep, 2018

Tien jaar na het begin van de crisis draait de woningmarkt weer op volle toeren. Voornamelijk in de Randstad gaat het er hard aan toe. Echter zit er wel een groot verschil tussen de woningmarkt in de Randstad en de gebieden daarbuiten. De verschillen worden steeds groter.
De prijzen die nu worden gevraagd voor een woning zijn aanzienlijk hoger dan de prijzen in 2008, voordat de crisis begon. Door een groot woningtekort, heeft dit veel effect op de prijzen. In Drenthe bijvoorbeeld zijn de woningen nu 6,8 procent onder het prijsniveau van 2008, terwijl de prijzen in Noord-Holland met maar liefst 13,7 procent zijn gestegen ten opzichte van 2008.
Er is nu een zogenoemd ‘rimpeleffect’ ontstaan, waarbij prijsstijgingen die in de grote steden begonnen zijn, langzaam uitwaaien naar de andere gebieden. Hierdoor zouden de gebieden rondom de grote steden meegaan in de prijsstijgingen. Gelukkig blijft het rimpeleffect niet aanhouden en worden dorpen en gehuchten niet getroffen door de stijging.
Bron: Nu.nl
05-09-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?