Over ons

Alleen ben je sneller en samen ben je sterker! Zie en lees hieronder wie er allemaal voor je klaarstaan op het hoofdkantoor van iQ Makelaars. 

Overzicht medewerkers iQ Makelaar Worden

Danny Mulder
Franchise coach
Bij de onboarding van nieuwe franchisenemers ben ik je coach en gids! Het allereerste aanspreekpunt voor nieuwe en huidige franchisenemers.

Norbert Wegter
Directie 123Wonen franchise en iQMakelaars franchise

Bij ons ben je aan het goede adres als je droom is om zelfstandig ondernemer te worden maar tóch wil profiteren van een landelijk merk.  Tegen een veel lagere afdracht dan concurrenten in de markt. Samen sterk & samen scoren!

Tirsa Roetgering
Backoffice Makelaar
Take my hand! Ik werk op het hoofdkantoor en verzorg alle backoffice taken voor onze franchisenemers die in het Partnermodel aangesloten zijn. Ik zet onder andere woningen op Funda, help jou met het opstellen van het koopcontract en controleer en stimuleer het bemachtigen van alle officiële documenten. 

Marije Busscher
Hoofd Marketing & Recruiting
Ik ben je eerste aanspreekpunt op het moment dat je overweegt om franchisepartner te worden. Geen vraag is mij te gek. Er bestaan geen domme vragen, vragen is leren, en leren is doen! Kom gezellig langs voor een goed gesprek en een bak koffie en wie weet ben jij de volgende iQ Franchisenemer! 

Sven Oude Lenferink
Digital Marketeer
Ik zorg ervoor dat onze franchisenemers online op de allerbeste manier vindbaar zijn. Iedere vraag over SEO, SEA en de allernieuwste online ontwikkelingen beantwoord ik voor je!

Donny Abraham
Online Marketeer
Samen met Sven zorg ik voor jouw meest perfecte online appearance. Daarnaast daag ik altijd je graag uit voor een potje tafelvoetbal op ons hoofdkantoor in Enschede. 

Margo Hobert
Graphic Designer
Je kunt het zo gek niet bedenken en ik kan het voor je ontwerpen. Van visitekaartje tot bushokje abri en van spandoek tot aan kerstkaartje.

Daniela van het Bolscher
Graphic Designer  

Heb je een grafisch idee, ik denk graag met je mee!  Van huizen brochure tot online banner en van briefpapier tot aan ontwerp voor de bestickering van jouw auto.

Hanna Mellema
Content Marketeer
Ik ga jou helpen met authentieke online content. Mijn specialisme is de Nederlandse en Engelse taal. Ik zorg ervoor dat elk verhaal grammaticaal perfect is, en elke interpunctie klopt! 

Brigitte de Boef
Online Marketeer
Het bruisende hart van alle leadgeneratie sites ben ik! Elke lead die binnenkomt beoordeel ik persoonlijk en ik zorg er voor dat deze binnen het uur naar de franchisenemer van het specifieke rayon wordt toegestuurd. Ik weet dat leads genereren de eerste stap naar succes is, maar een adequate lead opvolgen kan je succes maken of breken! 

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.

Succesvol

Heb je nog vragen?