Huizenprijzen blijven maar stijgen

13 mrt, 2020

De komende maanden zullen de huizenprijzen blijven stijgen. Het is niet zeker dat dit de komende maanden, of zelfs jaren nog gaat veranderen. De NVM spreekt in Nederland zelfs van ‘Woningnood’ en de media besteedt er veel aandacht aan.
De druk op de woningmarkt zal nog groter worden als het aantal inwoners sneller stijgt dan dat er nieuwe huizen gebouwd worden. Ieder jaar worden er gemiddeld 70.000 woningen gebouwd, volgens het CBS. Dit is echter niet voldoende om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Makelaars laten door de krapte de huizenprijzen flink opdrijven. Het is duidelijk dat er een probleem is, en veel Nederlanders (65%) zijn momenteel voorstander van inperking van het aantal mensen dat in Nederland komt wonen. Dat dit probleem op immigratie wordt geschoven is niet helemaal terecht, hoewel er wel degelijk maatregelen vanuit Den Haag nodig zijn.
Bron: IEX, Jos Koets
Datum: 14 februari 2020

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?