Opening iQ Makelaars Apeldoorn

13 mrt, 2020

Voor professionele en lokale dienstverlening kunt u vanaf heden ook terecht in Apeldoorn: kantoor iQ Makelaars Apeldoorn is geopend! Edwin Steenbergen is vanaf heden gestart als franchisenemer van iQ Makelaars in Apeldoorn.
Edwin heeft al 10 jaar ervaring als makelaar in Apeldoorn. Na 10 jaar in Italïe gewoond te hebben is hij nu teruggekeerd en heeft besloten het makelaarsvak hier voort te zetten. Het kantoor van iQ Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Paul Krugerstraat en is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Edwin heeft inmiddels de eerste woningen al aangekocht en verkocht!
Wij zijn verheugd dat Edwin zijn kennis en ervaring in gaat zetten voor iQ Makelaars. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website www.iqmakelaarsapeldoorn.nl

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?