Succesvolle franchisemeeting iQ Makelaars!

28 sep, 2021

Afgelopen maand kwamen de iQ franchisenemers bijeen voor een jaarlijkse meeting. Het was een groot succes!

Dankzij de versoepelde coronamaatregelen konden onze 20 ondernemende franchisenemers eindelijk weer samen komen voor een mooie kennissessie. De middag was niet alleen gezellig, maar gaf men ook de gelegenheid om van elkaar te leren.

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de belangrijkste punten van het afgelopen jaar besproken met onze makelaars. Zij kregen de gelegenheid om bij te kletsen, vragen te stellen en kennis over te dragen. Daarnaast kwamen er ook genoeg leuke verhalen en anecdotes langs. Al met al was het een zeer geslaagde middag.

We zijn enorm blij dat het aantal franchisenemers van iQ Makelaars de afgelopen tijd door heeft mogen groeien. Op naar de 120! Wil jij ook onderdeel worden van het team van iQ Makelaars? Dat kan! Kijk voor meer informatie en de beschikbare rayons op onderstaande websites. Samen kunnen we nóg succesvoller zijn.

iQ Makelaar worden
Overzicht beschikbare rayons

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?