Regio buiten de Randstad bloeit op

10 apr, 2018

Voor steeds minder mensen is het verhuizen naar een koopwoning in de Randstad mogelijk. Betaalbare koopwoningen in de grote steden voor starters zijn nauwelijks te vinden op de woningmarkt. Echter verruilen mensen die wat meer te besteden hebben de overwaarde van hun woning in de grote stad voor een huis met meer ruimte. Deze woningen zijn dan vaak in het groen in de provincie. Het gevolg van het wegtrekken van de mensen met wat meer vermogen is dat de huizenmarkt in de regio’s rondom de Randstad weer aantrekt.
Het aantal inwoners in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht blijft nog groeien, maar dat is geheel toe te schrijven aan het feit dat in die steden meer kinderen worden geboren en door buitenlandse migratie.
In Zeeland werd vorig jaar een recordaantal woningen verkocht. Ruim 17 procent meer verkochte huizen dan in 2016. In vergelijking met de rest van het land steeg het aantal verkochte woningen in Zeeland harder.
Bron: AD
10-02-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?