Voor ouderen gemakkelijker een hypotheek te krijgen

10 jul, 2018

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wil het voor ouderen gemakkelijker maken om aan een hypotheek te komen en verruimen daardoor de mogelijkheden voor ouderen die tien jaar of minder voor hun AOW zitten. Daarnaast worden verschillende aspecten meegenomen, zoals de werkelijke maandlasten en ook of het inkomen na de pensionering al vaststaat.
Volgens NHG directeur Arjen Gielen, moet het gemakkelijker zijn om een hypotheek te krijgen voor deze doelgroep. Op dit moment hebben senioren moeite om een hypotheek te krijgen. De reden hiervan is dat hypotheekverstrekkers naar de inkomsten kijken en het inkomen na het pensioen als onzeker zien. De Nationale Hypotheek Garantie wil dit vereenvoudigen en het voortouw hierin nemen.
Bron: Telegraaf
17-04-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?