Nieuwe franchisenemer iQ Makelaars Lelystad

23 jun, 2021

Een nieuwe franchisenemer in Lelystad!

Maak kennis met onze nieuwe franchisenemer, Geba!

Makelaardij heeft sinds jongs af aan al mijn interesse. Na jaren van zelfstandig ondernemen in verschillende sectoren, nu de kans gekregen om iQ Makelaars Lelystad invulling te geven. Dit grijp ik natuurlijk gelijk met beide handen aan!

Ik voel me als een vis in het water en zet graag een stapje extra voor mijn klanten. Bij mij staat de klant altijd centraal, ook na 17.00 uur en in het weekend! Met een groot regionaal netwerk en lokale marktkennis is geen uitdaging mij te groot.

Ik vertrouw erop snel te horen wat ik voor jou kan betekenen!

Geba Rodikov
GebaR@iqmakelaars.nl

Check hier mijn LinkedIn pagina

Check hier mijn vestigingspagina

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?