Grote belangstelling voor nieuwbouwwoningen

11 mei, 2021

De belangstelling voor nieuwbouwwoningen is gigantisch gegroeid. De belangstellende in de projecten die verkoop gaan zijn vaak vele malen groter dan het aantal beschikbare woningen in een nieuwe wijk.

De prijzen van woningen blijven stijgen en overbieden is tegenwoordig heel normaal. Het voordeel van de nieuwbouwwoningen is dat er meestal niet wordt overboden maar dat de ‘normale’ prijs betaald wordt. Voor starters of mensen met een wat kleiner budget is dat een aantrekkelijk idee.

Om een nieuwbouwwoning te kunnen bemachtigen moet je wel ingeloot worden. En de kans is erg klein, want de interesse is vele male groter dan het aantal beschikbare woningen.

Je zou denken dat de belangstelling in de Randstad voor nieuwbouwwoningen gigantisch groot is maar niets is minder waar. Juist buiten de Randstad is de belangstelling flink gestegen. Voornamelijk door de krapte op de woningmarkt is de vraag groter dan het aanbod.

Afgelopen kwartaal spande de kroon, blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM. Er kwamen zo’n 6.900 nieuwbouwwoningen op de markt, het laagste aantal in vijf jaar tijd.

Volgens NVM-voorzitter Onno Hoes gaat het op korte termijn niet veel veranderen. Huizenzoekers moeten veel geduld hebben of hun wensenlijst kunnen aanpassen.

Bron: RTL Nieuws
29 april 2021

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?