Makelaar zonder kantoor

Een iQ Makelaar begint vaak als makelaar zonder kantoor. Jij maakt bij ons onderdeel uit van een landelijke organisatie die je als podium gebruikt en wij bieden je alle faciliteiten die je nodig hebt als makelaar. Werken vanuit huis is hierbij geen probleem! Als iQ Makelaar handel je snel en proactief. Jij gaat bij de klanten langs en werkt op momenten dat de klant niet werkt, ook op zaterdag. Zo benut je alle verkoopmogelijkheden optimaal!

Een makelaar zonder kantoor kan flexibel werken en zit niet vast aan huurkosten en onderhoud. Bij ons kun je zelfs zonder diploma al aan de slag als partner, waarbij jij zelfstandig als makelaar werkt. iQ Makelaars biedt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor: je krijgt uitgebreide coaching en begeleiding. Wij plaatsen woningen op Funda, Huislijn, Jaap en andere websites. Dankzij onze directe koppeling met Funda worden alle woningen prominent gepresenteerd. Marketing staat bij ons voorop: ook extra marketing via Google geven wij veel aandacht. De kandidaat-koper zoekt op internet naar eigenschappen van zijn of haar droomhuis. Dan zorgen wij dat jouw aanbod dat hiermee matcht naar voren komt!

Wil jij starten als makelaar zonder kantoor? Sluit je aan als iQ Makelaar! Bij ons kun je zonder diploma aan de slag en delen in het succes. Neem snel contact met ons op.

Close

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
  Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close
  Top