Makelaar worden zonder diploma

Het grote voordeel van iQ Makelaar worden is dat je kunt starten zonder diploma. Als je nog bezig bent met een opleiding tot makelaar kun je bij ons al beginnen als partner! Vanuit het hoofdkantoor krijg je coaching en begeleiding van onze ervaren makelaars, zodat je het vak goed onder de knie krijgt. Ook verzorgen wij de plaatsing van woningen op bijvoorbeeld Funda, Jaap en Huislijn.

Makelaar worden zonder diploma: unieke kans

Makelaar worden zonder diploma is een kans die iQ Makelaars jou als gedreven persoon wil bieden. iQ Makelaars heeft een directe koppeling met Funda zodat alle woningen prominent gepresenteerd kunnen worden. Daarnaast zorgen wij ook voor extra marketing via Google. Kopers zoeken op sterke punten en eigenschappen van een woning; daarbij is het belangrijk dat ze jouw aanbod te zien krijgen. Hier zorgen wij voor. Als iQ Makelaar begrijp jij dat er gewerkt moet worden wanneer de klant niet aan het werk is. Zo pak je de beste kansen op verkoop mee, en zet je net dat stapje extra. Omdat wij kwaliteit willen garanderen betaalt een opdrachtgever bij ons nooit intrekkingskosten. Als makelaar werk jij op basis van No Cure No Pay: als je je werk goed hebt gedaan loont dit!

Heb jij sociale vaardigheden en verkopers- en onderhandelaarsbloed? Bij ons kun je makelaar worden zonder diploma! Vul het formulier in en kom in contact met ons!

Close

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
  Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close
  Top