Krapte op de woningmarkt 2018

30 jan, 2018

In 2018 krijgt Nederland een nog krappere woningmarkt dan in het voorgaande jaar. Op dit moment worden minder woningen te koop gezet, wordt er hoger geboden en stijgen de prijzen.
Na onderzoek van heeft ABN Amro heeft de verwachte prijsstijging met een procentpunt naar boven bijgesteld naar 6% in 2018. De prijzen stegen in 2017 minder hard. Toen werd de toename op 7,5% geschat. Echter zijn de prijzen in de Randstad weer op hetzelfde niveau als voor de crisis en soms nog daarboven. In de rest van Nederland is dit nog niet het geval maar is het gevolg echter wel dat 40% van de woningen boven de vraagprijs wordt verkocht.
Een ander punt van aandacht is de rente. Het kan voor starters nog moeilijker worden bij het kopen van een woning in de toekomst als de rente stijgt. Maar bij gebrek aan nieuwe kopers op de woningmarkt, kunnen de prijzen onder druk komen te staan.
Bron: Telegraaf
04-01-2017

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?