In Groningen wordt de helft van de woningen boven de vraagprijs verkocht

14 feb, 2018

Het aantal verkochte woningen in heel Nederland is in het afgelopen kwartaal gedaald ten opzichte van een jaar eerder. De daling bedroeg 5,7 procent. Dit meldt makelaarsorganisatie NVM.
Het wordt steeds moeilijker om het woningaanbod te laten aansluiten bij de vraag. Een gemiddelde koopwoning werd door de schaarste 9 procent duurder en bijna 28 procent van de woningen in den lande bracht meer op dan de vraagprijs.
In de provincie Groningen kregen 6095 huizen een nieuwe bewoner. Dat zijn er 253 meer dan in 2016. Verder zijn er in het vierde kwartaal in de provincie 1660 woningen verkocht; 69 meer zijn dan het voorgaande jaar. De stad Groningen, Marum, Menterwolde, Oldambt en Ten Boer volgen de landelijke daling als gevolg van een tekort aan aanbod.
Bron: Dagblad van het Noorden
11-0-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?