Jonge gezinnen verlaten steeds vaker de grote stad

3 jan, 2018

Jonge gezinnen verlaten steeds vaker de grote stad. Vooral in de vier grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag vertrekken gezinnen met jonge kinderen. Van de stellen die in 2012 hun eerste kind kregen, verhuisde landelijk 14 procent binnen vier jaar naar een andere gemeente.
Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat in 2008 12 procent van de stellen verhuisde naar een andere stad. Het vertrek uit de grote steden is dus verhoogd.
Vooral de groep met hogere inkomens verliet de stad. Dit geldt wel voor het hele land. In Amsterdam koos meer dan de helft van de jonge gezinnen die de stad verlieten voor een andere gemeente. Van de gezinnen met een andere inkomensgroep verhuisde minder dan een derde.

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?