Goede financiering nodig voor huizenjacht

6 jun, 2018

Starters hebben het het zwaarst op de huizenmarkt tegenwoordig. Zij dienen een goedgevulde spaarrekening te hebben, anders zal de huizenjacht waarschijnlijk op een teleurstelling uitlopen. Sinds 1 januari is de starter namelijk verplicht om alle bijkomende kosten zoals taxatie of de notaris (goed voor zo’n 6 procent van de koopprijs) bij de aankoop van een huis uit eigen zak te betalen.
Deze aangescherpte regels en de stijgende prijzen zorgen ervoor dat veel starters financieringsproblemen hebben. Het grootste probleem op de woningmarkt is het oplopende tekort aan beschikbare en betaalbare woningen. Consumenten hebben daarom weinig meer te kiezen; zeker in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en Flevoland is de krapte groot. De prijzen daarmee ook. Starters die hun droomwoning willen bemachtigen moeten een flinke buffer hebben, maar ook bereid zijn steving op te bieden tegen andere kopers.
17 mei 2018
Bron: AD

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?