85.000 mensen naar Open Huizen Dag door het mooie weer

6 jun, 2018

Op de Open Huizen Dag van de makelaarsvereniging NVM kwamen 85.000 mensen woningen bezichtigen. Dit zijn evenveel bezoekers als in september terwijl er nu fors minder huizen te bekijken waren. In september waren er 180.000 woningen te bezichtigen, nu waren het er 5000 minder, volgens het NVM. Ook de huizen in het Oosten, Friesland en Zeeland kregen veel belangstelling.
Op dit moment zijn er 55.000 woningen te koop. Dat is weinig in vergelijking met het aantal woningen wat te koop stond tijdens de crisis. Toen stonden er maar liefst 200.000 huizen te koop.
De woordvoerder van de NVM vertelt dat de krapte op de woningmarkt nog langere tijd zal aanhouden. De prijzen zullen ook nog stijgen, zeker voor woningen in en rondom de stad. De woordvoerder vergelijkt het met een gezonde woningmarkt, daar heeft een koper keuze uit 6 a 7 huizen, in Amsterdam, Utrecht en Haarlem is dat nu 1 a 2 huizen.
Bron: AD
07-04-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?