Waarom de woningnood moeilijk op te lossen is

27 mrt, 2020

Jaarlijks zouden er 75.000 huizen bijgebouwd moeten worden volgens het kabinet. Vorig jaar werd dit gehaald maar de komende jaren waarschijnlijk niet, onder meer vanwege stikstof- en PFAS- problemen.
Daarnaast neemt de bevolking sneller toe dan gedacht en wonen er steeds minder mensen in één woning. Denk hierbij aan een-gezins-woning waardoor er in de toekomst meer woningen nodig zijn. De gevolgen zijn dat huizenprijzen en het huren blijft stijgen en hierdoor mensen geen passende woning kunnen vinden.
Het kabinet heeft de afgelopen tijd wel al twee miljard uitgetrokken om de woningbouw te stimuleren. De ene helft voor subsidies aan gemeenten die nieuwbouwprojecten willen starten, de andere helft voor woningbouwcorporaties die willen bouwen.
Bron: NOS
23 februari 2020

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?