Vraag naar eengezinswoningen blijft hoog

18 jul, 2018

Uit onderzoek van RIGO Research en Advies in opdracht van gebiedsontwikkelaar BPD, blijkt dat eengezinswoningen heel erg in trek zijn bij verschillende doelgroepen zoals jonge gezinnen en senioren. De vraag is dan ook onverminderd hoog, terwijl er steeds meer alleenstaanden op de woningmarkt te vinden zijn.
Senioren blijven vaak ook in dit type woning wonen, omdat zij het liever niet willen ruilen voor een kleinere woning. Daardoor blijven zijn dit soort huizen weinig beschikbaar. Niet alleen senioren, maar ook stellen van middelbare leeftijd van wie de kinderen het huis hebben verlaten en 65- plussers, verlaten deze woningen moeilijk.
Uit verder onderzoek blijkt echter dat jonge gezinnen het liefst in eengezinswoningen buiten de grote stad wonen, terwijl jonge alleenstaande mensen liever in de stad blijven.
Bron: NU.nl
15-05-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?