Verduurzaming vastgoed steeds belangrijker

11 apr, 2018

Dankzij het Parijs-akkoord over duurzaamheid komt het verduurzamen van vastgoed steeds hoger op de agenda te staan. Het is vaak echter nog een vraagstuk wie er gaat betalen voor de aanpassingen: de discrepantie tussen diegenen die ervan profiteren en diegenen die ervoor betalen is groot. Op veel plekken wordt er nog steeds niet duurzaam gebouwd.
Doorpakken
Als de vastgoedsector niet achter wil blijven moet er nu doorgepakt worden. De technologie om te besparen op energie is ruimschoots beschikbaar tegenwoordig. Helaas ontbreekt vaak in de vastgoedsector nog de intrinsieke motivatie om over te stappen op energieneutraliteit, volgens Doekle Terpstra van UNETO-VNI. Een duurzaamheidswens van een afnemer wordt in veel gevallen nog gezien als een beperking. Door beter samen te werken in de keten en duurzaamheid vanaf het beginpunt integraal mee te nemen kan verduurzaming in de vastgoedsector verbeterd worden.
Bron: vastgoedjournaal
4 april 2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?