Nog steeds veel woningverkopen ondanks corona

16 jun, 2020

De huizenmarkt heeft tot nu toe weinig last gehad van de corona crisis volgens makelaarsvereniging NVM. Sinds half maart zijn er wekelijks rond de 2500 à 3000 woningen verkocht via NVM-makelaars. Dat zijn er ongeveer evenveel als voor de corona maatregelen.
Ook blijven de huizenprijzen nog steeds niet te dalen. Tussen half april en half mei is de prijs per vierkante meter van verkochte woningen met ruim 1 procent hoger dan in de maand voor de corona crisis. Een gemiddelde woning kost momenteel 333.000 euro. In vergelijking met jaar terug is dat een stijging van 7,7 procent.
Opvallend is dat de vrije sectorwoningen in de verhuur in vergelijking met vorig jaar flink is gestegen. Afname van het gebruik van Airbnb lijkt een logische verklaring. Zo kwamen er zowel in Amsterdam als Den Haag de afgelopen acht weken 29 procent meer woningen te huur dan in dezelfde periode vorig jaar.
Bron: NOS
19 mei 2020

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?