Starters onder 35 jaar willen huis kopen

13 jun, 2019

Het economische bureau van Rabobank meldt in het Kwartaalbericht Woningmarkt dat van de huishoudens in de leeftijd onder de 35 jaar, 46 procent een huis wil kopen. Vooral starters die nu nog huren en binnen twee jaar willen verhuizen, zoeken in de vrije sector.
Van de jongvolwassenen die hun huidige woning in de vrije sector huren, wil graag 70 procent kopen. Gemeten vanaf 2006, is dit meer dan de afgelopen jaren. Voor starters is het wel lastig om aan een woning te komen, aangezien ze vaak voor een sociale huurwoning te veel verdienen en te weinig voor de vrije huursector, meldt Rabobank- huizenmarkt econoom Carola de Groot. Dit is de voornaamste reden dat de koopwoningen erg in trek zijn. Hoge prijzen schrikken dus niet af. De stijging van de huizenprijzen zet volgens het kwartaalbericht in 2019 nog wel door maar zwakt wel af.
Bron: NU.nl
16 mei 2019

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?