Prijs van licht en energie omhoog

19 feb, 2019

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldt dat het gemiddelde huishouden dit jaar meer dan 2000 euro betaalt voor gas en licht. Hiermee komt de energierekening uit op 2.074, een stijging van 334 euro.

Voor de flinke stijging van de energierekening spelen twee factoren mee. Energieleveranciers moeten meer betalen voor de CO2 die zij uitstoten. Hierdoor wordt het gas en elektriciteit duurder, wat wordt doorberekend aan de consument.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek berekende dat bij een gelijk verbruik een gemiddeld huishouden hierdoor dit jaar 175 euro meer betaalt.

Daarnaast is de belasting op energie gestegen vanaf 1 januari 2019. Het gaat om de zogeheten Opslag Duurzame Energie, waarmee duurzame initiatieven worden gesubsidieerd. Dat deze omhoog gaat zorgt voor een stijging van gemiddeld 162 euro voor een huishouden.

Bron: NU.nl

16-02-2019

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?