Locatie is belangrijk bij de zoektocht naar een woning

24 aug, 2018

Online woningplatform Pararius stelt dat de staat van een buurt het zwaarste weegt bij een keuze voor een woning. Aan het onderzoek hebben zo’n veertienhonderd woningzoekende deelgenomen.
Bijna negen op de tien zoekende zouden dan ook kleiner of een minder mooi huis accepteren als zij daardoor op een betere locatie kunnen wonen. Er zijn hierbij ook verschillende factoren zoals hoe veilig, schoon en verzorgd de buurt is. Daarnaast is de nabije voorzieningen erg belangrijk en de afstand woon-werk verkeer.
Door op een goede locatie te willen wonen, is één op de drie woningzoekenden bereid om een hogere huur te betalen. Voornamelijk vinden oudere woningzoekenden de staat van de buurt belangrijker dan jonge woningzoekenden. Naast de verschillen blijkt wel dat 90 procent van alle respondenten niet langer dan een uur wil reizen naar het werk.
Bron: NU.nl
07-06-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?