Huurprijs stijgt snelst rondom grote steden

7 mei, 2019

Verhuurbemiddelaar Pararius meldt dat gemeenten, die aan grote steden grenzen, een bevolkingsgroei zien waardoor ook de huurprijzen erg sterk stijgen. In het eerste kwartaal steeg de landelijke vrijehuursector gemiddeld met 4,9 procent, terwijl deze  in sommige gebieden nabij de Randstad met ruim 18 procent steeg in vergelijking met afgelopen jaar.

De prijs per vierkante meter steeg in Haarlem met 11,2 procent naar 18,89 euro per maand. In Almere was de prijsstijging nog hoger met 15,2 procent waarmee de gemiddelde prijs 13,78 euro per vierkante meter per maand is.

Ondanks dat in de omliggende steden de prijzen stijgen, remt deze juist in de Randstad. In de hoofdstad lag de stijging zelfs ruim onder het Nederlandse gemiddelde van 3,6 procent.

Echter kost gemiddeld een vierkante meter in Amsterdam 23,28 euro, wat voor Nederlandse begrippen hoog is.

In andere grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Eindhoven stegen de prijzen wel iets harder dan in Amsterdam, met minstens 7,5 procent.

Bron: NU.nl

24-04-2019

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?