Hoger inkomens kan meer lenen voor hypotheek

24 okt, 2017

Volgend jaar kunnen mensen met een hoger inkomen meer lenen voor een woning. Ondanks dat de regels strenger worden betreft de hypotheekrenteaftrek volgend jaar. Mensen met het inkomen hoger dan €45.000 bruto per jaar kunnen straks extra aan hypotheek krijgen. Voor deze mensen met een hoger inkomen kan de hypotheek oplopen van € 5.000 tot €15.000.
Voor de mensen met het salaris tot €45.000 bruto per jaar blijft het bedrag wat geleend kan worden voor een woning gelijk. Het heeft allemaal te maken met de salarisverhoging. Als het salaris verhoogd wordt, kan het bedrag wat er je van de hypotheek kan krijgen ook hoger. Maar de mensen met een lager inkomen waarbij de salarisstijging minder groot is, krijgt dan ook van de hypotheek een lager bedrag.
19 oktober 2017
Bron: RTL Nieuws

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?