Hardere aanpak voor scheefwoners

17 okt, 2018

De vier coalitiepartijen in de Tweede Kamer wil het scheef-wonen harder aanpakken. Scheefwoners zijn de mensen die in een sociale huurwoningen wonen terwijl zij daar te hoog inkomen voor hebben. De coalitiepartijen wil hen dan ook een flinke huurverhoging geven. VVD, CDA, ChristenUnie en D66 willen de huur van deze woningen gaan verhogen. De huur mag overigens nu met maximaal 5,4 procent stijgen per jaar.
Door de huur flink omhoog te gooien, hopen de coalitiepartijen de zogenoemde scheefwoners die meer verdienen dan 41.000 euro per jaar, sneller geneigd te zijn om te verhuizen naar een huurwoning in de vrije sector of een koopwoning.
Echter blijft het wel lastig voor scheefhuurders om een nieuwe woning te vinden. Het aanbod in de vrije sector is beperkt en er zijn weinig woningen onder de 1000 euro, vertelt een woordvoerder.
Bron: NOS
26-09-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?