De woningnood in Nederland met stijgende huizenprijzen

16 mrt, 2021

Hoe staat het momenteel met de woningnood er precies voor in Nederland? Omdat we op 17 maart naar de stembus kunnen, zal dit invloed hebben op de woningmarkt. Hoe hoog is de nood?

Ondanks de crisis blijven de prijzen wel stijgen. Wanneer je in 2000 nog een gemiddeld huis kocht voor iets meer van 170.000 euro, kwam dit bedrag afgelopen december uit om ruim 330.000 euro.

Volgens berekeningen van onderzoeksbureau ABF is het woningtekort opgelopen tot 331.000 huizen. Dat tekort betekent niet alleen dat het voor mensen lastig is om te verhuizen, maar ook dat er daadwerkelijk mensen zonder dak zitten.

Om het probleem om te lossen, moet er flink worden gebouwd. Er is een doelstelling van 75.000 huizen per jaar. Als we dat halen, is er al wat druk weg, zegt woningexpert Paul de Vries.

Bron: NU.nl
3 maart 2021

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?