CPB geeft de economie een stralend rapport

25 apr, 2018

De economie draait goed en daarom komt het Centraal Planbureau met een stralend rapport. Dit jaar groeit de economie met 3,2 procent en deze groei zal volgens het CPB, volgend jaar met 1,9 procent toenemen. Nederlands groeit met 0,6 procent harder dan andere eurolanden. We hebben de bloeiende economie te danken aan de hoogconjunctuur, de lage rente, hoge overheidsuitgaven en de opbloeiende woningmarkt.
Maar er zijn ook onzekerheden. Het kabinet wil de gaswinning ‘zo snel mogelijk’ terugschroeven van 21,6 miljard kubieke meter naar 12 miljard kuub. Dit betekent dat de overheid 8 miljard euro minder aan inkomsten heeft. Zo heeft het gasbesluit gevolgen voor de economische groei en de schatkist.
Echter is het wel een feit dat mensen sneller een baan vinden en bedrijven makkelijker een vast contract aanbieden. Daarbij bieden veel bedrijven werknemers hogere lonen om te blijven of om nieuwe werknemers aan te trekken.
Bron: Volkskrant
07-03-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?