Beleggers kopen massaal woningen

4 jun, 2019

Er is nu al een record aantal investeringen: institutionele beleggers kopen massaal woningen in Nederland. In het eerste half jaar van 2019 werd 4,5 miljard geïnvesteerd in huurwoningen. 2019 is daarmee hard op weg om een record te worden. Dit blijkt uit cijfers van Capital Value. Volgens Capital Value zal dit transactievolume op de woningbeleggingsmarkt in 2019 oplopen naar 10 miljard euro. Het is nog nooit voorgekomen dat er zoveel huurwoningen in ons land verkocht werden.
Met name institutionele beleggers kochten huizen, zowel Nederlandse als buitenlandse investeerders. Er zijn een aantal zeer omvangrijke transacties geweest in het begin van 2019. Qua bestaande bouw werden er in de eerste paar maanden al bijna net zoveel woningen verkocht als in het hele jaar 2018.
3 juni 2019
Bron: Stadszaken

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?