40.000 woningen van het gas af

30 mrt, 2018

De steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen willen het samen waarmaken om 400.000 huurwoningen in de regio van het gas te halen. Er is geld nodig om dit realiseren en daarom doen de gemeenten een beroep op een Europees duurzaamheidsfonds.
De drie steden hopen op een forse subsidie want het gas vrijmaken van 400.000 woningen kost zo’n 27 miljard euro. Eén woning gasloos te maken kost 600.000 à 67.500 euro. Daarvoor wordt de gasaansluiting verwijderd, een duurzamer alternatief geplaatst en wordt de woning geïsoleerd.
De Deventer wethouder van duurzaamheid, Frits Rorink, heeft wijken aangewezen waar de eerste huizen gasloos worden gemaakt. Er wordt al geëxperimenteerd met gasloze woningen door woningcorporatie Rentree uit Deventer. Daar wordt in de gaten gehouden welke kosten ermee gemoeid zijn en of de apparatuur voldoende werkt.
Bron: De Stentor
03-02-2018

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?