Werken als makelaar zonder diploma

Werken als makelaar zonder diploma: bij iQ Makelaars kan het! Bij ons kun je starten als je de opleiding tot makelaar nog niet hebt afgerond. Je wordt bij ons dan partner, en kunt zelfstandig aan de slag als iQ Makelaar.

Natuurlijk hoef je niet alles alleen te doen als je werkt als makelaar zonder diploma. iQ Makelaars biedt veel coaching en begeleiding vanuit het hoofdkantoor. Zo leren onze ervaren makelaars jou wat het inhoudt om iQ Makelaar te zijn. Dit is voornamelijk passie voor het vak: wij werken wanneer de klant niet werkt. Dus ook op zaterdag; we benutten alle verkoopmogelijkheden optimaal. Snelheid van handelen en extra marketing voor woningen staat bij ons centraal. Wij verzorgen de plaatsing van objecten op Funda, Huislijn, Jaap en andere websites. Dankzij een directe koppeling met Funda wordt een woning prominent geplaatst met alle foto’s. Daarnaast zorgen we voor extra marketing via Google, zodat kandidaat-kopers woningen te zien krijgen als zij zoeken op eigenschappen van hun droomhuis.

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie Vastgoedpro, of brancheorganisatie van VBO Makelaars. Wij werken op No Cure No Pay basis: als makelaar verdien je als je je werk goed doet. Dit geeft vertrouwen aan onze klanten. Wil jij werken als makelaar zonder diploma? Kom snel in contact met ons en bespreek de mogelijkheden!

Close

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
  Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close
  Top