De franchise makelaar van Nederland

IQ Makelaar 

Worden?

Word succesvol makelaar binnen de franchiseorganisatie iQ makelaars. Een eigen exclusief rayon, waarbij je ondersteund en gecoached wordt door het hoofdkantoor. Wij helpen je bij de leadgeneratie en zorgen dat je per direct kunt beginnen! 

Makelaar worden bij iQ Makelaars

iQ Makelaars is als verkoopformule ontstaan vanuit de meest succesvolle franchiseformule in verhuurmakelaardij: 123Wonen.

Zaken die bij de verhuur van woningen normaal zijn zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers worden nu door iQ Makelaars ingezet om woningen te verkopen.

De ondersteuning en begeleiding vanuit het hoofdkantoor zorgt ervoor dat je vanaf de eerste dag kunt concurreren met de gevestigde namen in jouw eigen exclusieve rayon.

Heb je nog geen makelaarspapieren, dan kun je bij ons starten als zelfstandig partner. Vanuit het hoofdkantoor verzorgen wij dan de plaatsing op Funda, Jaap, Huislijn etc. stellen we de koopovereenkomst op en zorgen we er samen voor dat het hele verkooptraject perfect verloopt.

Naast een prominente Funda plaatsing met alle foto’s zorgen wij voor extra marketing via Google. Als een kandidaat-koper op de sterke punten van de woning zoekt, zorgen wij dat de woning op het scherm komt.

Vanuit het hoofdkantoor staan webdesigners, marketingmedewerkers en een designafdeling voor je klaar.

Landelijke slagkracht

Door onze samenwerking kunnen we landelijk adverteren en samen bouwen aan het merk iQ Makelaars. Hiermee win je het altijd van de lokale makelaars.

Meer dan 10 jaar ervaring

Door het ontstaan vanuit 123Wonen hebben wij veel ervaring in begeleiding, coaching, sales en makelaardij.

Leadgeneratie

Jouw eigen netwerk is belangrijk om verkoop-
klanten te werven, maar vanuit het hoofdkantoor bieden wij ondersteuning in online leadgeneratie.

Local hero

Speciaal voor jouw rayon worden 2 lokale websites ingericht. We werken er continu aan om deze hoger in Google te krijgen.

Focus op expats

Expats zijn een groeiende doelgroep, met diverse labels benaderen wij deze voor aankoop- of verkoopopdrachten.

De actieve makelaar

Zowel vanuit de franchise als de lokale kantoren zijn we actief om doorlopend te innoveren in makelaarsland.

Ervaringen van franchisenemers

“Sinds de start van iQ Makelaars ben ik iQ Makelaar en vestigingsmanager van het kantoor in Groningen.
Klantvriendelijkheid is voor mij erg belangrijk en ik ga graag mee met de laatste ontwikkelingen, daarom past iQ Makelaars erg goed bij mij.

Wij staan nooit stil. iQ Makelaars is een gedreven organisatie waar ik de vrijheid krijg om op mijn eigen manier klanten te bedienen.”

Lana Schrier

Makelaar , iQ Makelaars Groningen

Nieuws iQ Makelaars

Woningmarkt blijft verder afgekoeld

De woningmarkt lijkt steeds verder af te koelen. Het aantal bestaande woningen die momenteel te koop staan, is gestegen met maar liefst 67 procent. Wel blijven de verkopen achter, geeft Funda aan. Makelaarsland ziet dat het aantal bezichtigingen blijft dalen de...

Lees meer

Deze tips helpen je bij het verkopen van je huis

Voor een goede prijs wil je het liefst zo snel mogelijk je huis verkopen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je huis er aantrekkelijk uitziet tijdens de bezichtiging? Voor woningverkopers hoeft het niet per se zorg te zijn dat er momenteel bezichtigingen lijken af te nemen....

Lees meer
iQ Makelaars te horen in podcast Sander Schimmelpenninck!

iQ Makelaars te horen in podcast Sander Schimmelpenninck!

Heb jij het al gehoord? iQ Makelaars is te horen in de podcast Hou je Vastgoed van Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter. Aan het gehele derde seizoen van de podcast is een advertentie voor iQ Makelaars toegevoegd. Daarnaast wordt er momenteel een nieuwe...

Lees meer
logo Makelaarzoeker.nl
logo vastgoedpro
logo VBO Makelaar
logo Google
logo Luxuryhomes.nl

Word iQ Makelaar en meld je aan!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat je direct kunt starten als makelaar!

Aanmeldingsformulier

  • Bel 088 - 600 51 10 of vul dan nu het onderstaande formulier in en kom in contact!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Graag PDF of DOCX (Word- bestand)
  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Graag PDF of DOCX (Word- bestand)