Makelaar worden op latere leeftijd

Overweeg je een carrièreswitch te maken naar de makelaardij? Steeds meer mensen kiezen ervoor om op latere leeftijd makelaar te worden. Na lange tijd in dienstverband gewerkt te hebben groeit bij veel mensen de droom om aan een zelfstandige carrière te beginnen, maar het maken van een carrièreswitch is een grote en ingrijpende stap. Wil jij op latere leeftijd makelaar worden, maar wil je hierbij niet teveel risico lopen? Dan kan het een goed idee zijn om een franchise makelaarskantoor op te starten. Met de franchiseformule van iQ Makelaars helpen we jou om op laagdrempelige wijze een vliegende start te maken in makelaardij!

Wil je makelaar worden ?

Makelaar worden, welke opleiding?

Wanneer je op latere leeftijd makelaar wilt worden is bijscholing vaak nodig. In principe kan iedereen zichzelf een makelaar noemen, maar om serieus genomen te worden is inschrijving in het makelaarsregister vereist.

En hiervoor is uiteraard een opleiding tot makelaar nodig. Het volgen van een complete opleiding wordt door veel mensen als een drempel gezien om op latere leeftijd als makelaar te starten. Een opleiding is niet gratis, en bovendien duurt het een tijd voordat je er de vruchten van plukt. Dit snappen we bij iQ Makelaars heel goed, en daarom bieden we je de mogelijkheid om al tijdens je opleiding bij ons te starten als partner. Vanuit het hoofdkantoor ontvang je alle coaching en ondersteuning die je nodig hebt om binnen jouw eigen rayon aan de slag te gaan als makelaar.

Makelaar op latere leeftijd: Franchiseformule

iQ Makelaars is als verkoopformule ontstaan

Wil je op latere leeftijd makelaar worden met een eigen kantoor? Via de franchiseformule van iQ Makelaars krijg je de kans om, ook op latere leeftijd, te starten als franchise makelaar. Als franchisenemer bouw je aan je eigen makelaarskantoor, en tegelijkertijd geniet je de voordelen van de landelijke naamsbekendheid en faciliteiten van het merk iQ Makelaars. Wanneer je jouw makelaarspapieren nog niet binnen hebt biedt iQ Makelaars intensieve begeleiding en coaching, bijvoorbeeld op het gebied van leadgeneratie en marketing. 

Zo werk je samen, maar kun je toch ondernemen op jouw manier. Veel van de iQ franchisenemers hebben op latere leeftijd de switch gemaakt naar makelaardij, en inmiddels draaien zij allemaal een succesvol makelaarskantoor.

Wil jij ook op latere leeftijd makelaar worden? Zolang je over een flinke dosis ambitie en commerciële vaardigheden beschikt, kan iQ Makelaars je helpen een eigen makelaarskantoor op te bouwen. Word franchisenemer bij iQ Makelaars, en geniet de voordelen van landelijke slagkracht!

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.

Succesvol

Heb je nog vragen?