Deze tips helpen je bij het verkopen van je huis

21 jun, 2022

Voor een goede prijs wil je het liefst zo snel mogelijk je huis verkopen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je huis er aantrekkelijk uitziet tijdens de bezichtiging?

Voor woningverkopers hoeft het niet per se zorg te zijn dat er momenteel bezichtigingen lijken af te nemen. De woningen die instap-klaar zijn, zijn nog steeds erg gewild. Funda adviseert bijvoorbeeld om de muren wit te schilderen. Dit biedt meer ruimtelijkheid. Daarnaast is het handig om een kast helemaal leeg te laten. Zo kan ervoor rondslingerde spullen nog plaats gemaakt worden. Een te leeg huis is namelijk ook niet altijd goed voor een bezichtiging.

Volgens een vastgoedfotograaf is het handig om een realistisch beeld te geven van het huis. Iemand die geïnteresseerd is, wil natuurlijk niet teleurgesteld worden. Mocht je iets meer geld in de verkoop willen steken, kan je kiezen voor een video of 3D-tour. Dit kan bijdragen om kopers een breder beeld te bieden.

Als laatste kan je altijd nog kijken of een investering loont. Denk hierbij aan een aanbouw, pui of dakkapel. Dit verhoogt de waarde van je huis en betaalt zich terug bij de verkoop. Duurzaamheid is een ander verhaal. Dit is tegenwoordig niet meer weg te denken.

Bron: NU.nl
27 mei 2022

{

Een succesvolle start

We helpen met het genereren van leads voor nieuwe klanten en uiteraard ben je zelf ook actief. Voor de verkoopgesprekken hebben wij een uitgewerkte en beproefde werkwijze waarmee je het gaat winnen van de concurrentie. Alle gestarte franchise ondernemers zijn inmiddels succesvol.”

Succesvol

Heb je nog vragen?